Forma za prijavu na Newsletter
 
Ukoliko želite biti informirani o događajima u organizaciji Varaždinskih baroknih večeri te o svim događajima povezanim s Varaždinskim baroknim večerima molimo vas da popunite iduću formu za prijavu.

Kako bi nastavili, molimo vas da upišete svoje podatke. Ime i prezime nisu obavezna polja te ista ne morate popuniti

Slanjem popunjenog obrasca dajete privolu Varaždinskim baroknim večerima za obradu osobnih podataka u svrhu primanja obavijesti. Vaši podatci neće se koristi u niti jednu drugu svrhu te u svakom trenutku možete povući svoju privolu slanjem maila na adresu office@vbv.hr s naznakom "Povlačenje privole VBV"
*obavezno poljeOsobni podatci prikupljeni putem ove forme bit će pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu vašeg informiranja o događajima Varaždinskih baroknih večeri sve dok ne zatražite povlačenje privole koju dajete ispunjavanjem ove forme. Na kraju svake poruke imate mogućnost povlačenja privole. Za sva dodatna pitanja osjećajte se slobodnim kontakitrati nas putem emaila office@vbv.hr ili putem nekog drugog kontakta navedenog na našoj web stranici www.vbv.hr

Svaka osoba koja ispuni ovu formu ima pravo da u svakom trenutku od voditelja obrade zatraži pristup svojim osobnim podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje njihove obrade kao i pravo na prigovor vezan uz obradu te pravo na prenosivost podataka. Navedena prava ostvaruju se podnošenjem zahtjeva na e-mail office@vbv.hr ili osobno u prostorijama Varaždinskih baroknih večeri na adresi A. Cesarca 1, 42000 Varaždin, Hrvatska.

* indicates required

Varaždinske barokne večeri će koristiti informacije koje navedete u ovom obrascu kako bi bili u kontaktu s vama i pružili vam pravovaljane infomracije. Navedite sve načine na koje želite biti informirani:

Email Marketing Powered by Mailchimp